Κασσελάκης: Οι σταλινικές ανακοινώσεις εκθέτουν το κόμμα

Κασσελάκης: Οι σταλινικές ανακοινώσεις εκθέτουν το κόμμα

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (14.10.24) χαρακτήρισε «άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, δίνει το γραφείο του έκπτωτου πρόεδρου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε παρέμβασή του ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για «σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα, κατηγορεί πως «κάποιοι υπό το κράτος πανικού- έσπευσαν να αλλοιώσουν ακόμη κι αυτήν την απόφαση του Σαββάτου που οι ίδιοι έλαβαν».

«Με σημερινή του ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για δήθεν “αμετάκλητη” απόφαση όσον αφορά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη. Να υπενθυμίσουμε πως το άρθρο 20 του Καταστατικού είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα, ως ανώτατο όργανο, να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού», τονίζει το γραφείο του έκπτωτου προέδρου και καταλήγει: «Ας ευχηθούμε οι σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα απέναντι στα μέλη του να μη γίνουν η φαιδρή κανονικότητα που κάποιοι επιζητούν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx