Απεβίωσε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ

Απεβίωσε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η δημοσιογράφος και συγγραφέας Χαρά Κιοσσέ, η οποία υπήρξε στενή συνεργάτις και φίλη του Χρήστου Λαμπράκη.

Η Χαρά Κιοσσέ είχε ως αντικείμενο το πολιτιστικό ρεπορτάζ. Εντάχθηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας το 1958 ξεκινώντας από την εφημερίδα «Το Βήμα» και ανήκε στον κλειστό και έμπιστο κύκλο της οικογένειας Λαμπράκη, όντας στενή φίλη της αδελφής του Λένας Σαββίδη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και όταν αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολέγιο Θηλέων – Pierce College παρακολούθησε μαθήματα Οικονομικών στο Pittman’s School of Economics του Λονδίνου, ενώ εργάστηκε για πέντε χρόνια στο οικονομικό τμήμα των Διεθνών Αερογραμμών Αθηνών. Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών στις 11:30.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx