Η Χαμάς επιβεβαιώνει τον θάνατο του Σινουάρ: “Θρηνούμε τον μεγάλο ηγέτη”

Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς – Το πορτραίτο του Σινουάρ

Το δεύτερο κατά σειράν ανώτερο στέλεχος της Χαμάς, Χαλίλ Αλ-Χάγια, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της ισλαμικής οργάνωσης Γιαχία Σινουάρ.

«Θρηνούμε τον θάνατο του μεγάλου ηγέτη, του μάρτυρα αδελφού, Γιαχία Σινουάρ, Αμπού Ιμπραχίμ», δήλωσε ο Χαλίλ Αλ-Χάγια, αξιωματούχος της Χαμάς με έδρα το Κατάρ, σε βίντεο που μεταδόθηκε στο Al Jazeera.

Σημειώνεται ότι ο Σινουάρ ήταν γνωστός και ως Αμπού Ιμπραχίμ.

Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια τόνισε ότι ο θάνατος του Σινουάρ απλώς θα «ενδυναμώσει» την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση και την αντίστασή της.

Παράλληλα δήλωσε ότι οι Ισραηλινοί όμηροι που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας δεν θα επιστρέψουν μέχρι να σταματήσει η «επιθετικότητα» στον πολιορκημένο παλαιστινιακό θύλακα και να αποσυρθούν οι ισραηλινές δυνάμεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx