“Τίποτα δεν μας σταματάει” λέει ο Νετανιάχου μετά το πλήγμα με drone στο σπίτι του

“Τίποτα δεν μας σταματάει” λέει ο Νετανιάχου μετά το πλήγμα με drone στο σπίτι του

Σήμερα το πρωί η Χεζμπολάχ σε μια επίδειξη δύναμης έπληξε με drone στο σπίτι του Μπένιαμιν Νετανιάχου στην Καισάρεια του Ισραήλ, αλλά δεν τραυματίσθηκε κανείς σύμφωνα με ισραηλινές ανακοινώσεις. Πάντως το drone διαπέρασε τον “θόλο”του Ισραήλ. Ο Νετανιάχου σε ανάρτησή του εν συνεχεία δηλώνει από την αυλή του σπιτιού του ότι «τίποτε δεν θα μας σταματήσει μέχρι τη νίκη».

Λίγες μόνο ώρες μετά το χτύπημα της Χεζμπολάχ ο Μπένζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο X να περπατά στην αυλή του σπιτιού του. Στο βίντεο ο Νετανιάχου εμφανίζεται χαλαρός με γυαλιά και ένα πόλο μπλουζάκι να περπατά άνετος ανάμεσα σε δέντρα, με ισραηλινά ΜΜΕ να λένε ότι πρόκειται για την αυλη του δικού του σπιτιού.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx