Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας

Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας

Τον χορό του Ησαΐα με την αγαπημένη του Γεωργία Πολυτάνου χόρεψε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα, τόπο καταγωγής της νύφης.

Το παρών έδωσαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Παναγιώτης Δουδωνής, αλλά και ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάροι ήταν οι Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου-Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του Χ. Δούκα.

Το μυστήριο τέλεσαν από κοινού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με τον Μητροπολίτη Θηβών Λιβαδειάς και Αυλίδος Γεώργιο. Μετά το μυστήριο ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου θα παραθέσει δεξίωση με μπουφέ σε κτήμα στις Αφίδνες. Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx