Συνέχεια μιας περίεργης εξαφάνισης εμπόρου αυτοκινήτων

Συνέχεια μιας περίεργης εξαφάνισης εμπόρου αυτοκινήτων

Θρίλερ εκτυλίσσεται στην περιοχή του Πολύχρονου, στη Χαλκιδική, καθώς αγρότης βρήκε τυχαία μερικά οστά και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι ο νεκρός πιθανόν να ειναι ο αγνοούμενος έμπορος αυτοκινήτων Μπάμπης Μουραλασβίλι, 41 ετών. Ήταν κάτοικος Σερρών και είλκε την καταγωγή του από τη Γεωργία.

Ο επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί τη νύχτα της 2ας Οκτωβρίου του 2022. Τότε σε δρόμο των Μουδανιών βρέθηκε το ΙΧ του τρακαρισμένο μετωπικά ίσως, καθώς φαίνεται ότι είχε προηγηθεί τροχαίο. Κάποιοι είπαν ότι είδαν τότε αιμόφυρτο άνδρα να απομακρύνεται στα χωράφια. Η περιοχή ειναι δύσβατη και ελέγχθηκε από διασώστες, αλλά τότε δεν βρέθηκε κάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αγρότης που εκχέρσωνε χωράφι, απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το ΙΧ, βρήκε τα οστά πριν από λίγες ημέρες και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η αδελφή του κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί περίεργα τηλεφωνήματα που υποδηλώνουν ότι ο αδελφός της είχε προβλήματα με κάποιους, για λόγους που η ίδια είπε ότι δεν γνωρίζει και οτι ίσως ήθελε πια να παρατήσει το εμπόριο αυτοκινήτων και να φύγει από την Ελλάδα. Επίσης ένας αυτόπτης είπε ότι είχε δει τον ίδιο τον αγνοούμενο στο σημείο του τροχαίου διότι ήταν διερχόμενος και σταμάτησε για να βοηθήσει, αλλά ο Μουραλασβίλι (αν ήταν όντως εκείνος) δεν ήθελε να αναγνωριστεί.

Κοντά στα οστά βρέθηκαν και έγγραφα, τα οποία ανήκουν στον αγνοούμενο. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της “Βραδυνής”, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι από φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα και το δίπλωμα του Μπάντρι ή Μπάμπη Μουραλασβίλι. Τα οστά έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να ταυτοποιηθεί μέσω dna εάν τελικά ανήκουν στον  Μουραλασβίλι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx