Το Ισραήλ προειδοποίησε ότι θα πλήξει απόψε χρηματοδότες της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη Ισραήλ και Ιράν - Σε αποκλιμάκωση καλούν οι ΗΠΑ
epa11523725 Projectiles fired from the Israeli Iron Dome air defense system intercept missiles fired from southern Lebanon, over the upper Galilee, northern Israel, early 04 August 2024. The Israeli army reported that around 50 missiles were launched from southern Lebanon into Israel territories. On 03 August the IDF had reported to have struck Hezbollah targets in southern Lebanon. EPA/ATEF SAFADI

Το Ισραήλ θα εξαπολύσει στοχευμένα πλήγματα σε εγκαταστάσεις που συνδέονται με τη χρηματοδότηση της Χεζμπολάχ, ανακοἰνωσαν οι Ισραηλινοί.

Η επίθεση όπως είπαν θα γίνει τις επόμενες ώρες και κάλεσαν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τις περιοχές κοντά στις εγκαταστάσεις αυτές, στη Βηρυτό. Παραμένει ασαφές ποιες είναι οι εγκαταστάσεις που χρηματοδοτούν την Χεζμπολάχ και πώς μπορεί να το ξέρουν αυτό όσοι δεν είναι υψηλά ιστάμενοι στην οργάνωση. Σύμφωνα με τους Times of Israel τα πλήγματα θα έχουν στόχο τις εταιρείες Al-Qard al-Hasan, ένα είδος τράπεζας της Χεζμπολαχ, και άλλες “οικονομικές δομές”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx