Νετανιάχου: Μετά τον πόλεμο προσβλέπω σε συμφωνίες ειρήνης με αραβικές χώρες

Νετανιάχου: Μετά τον πόλεμο προσβλέπω σε συμφωνίες ειρήνης με αραβικές χώρες

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι προσβλέπει σε συμφωνίες ειρήνης και με άλλες αραβικές χώρες όταν θα έχει τελειώσει ο πόλεμος.

«Προσβλέπω στην συνέχιση της διαδικασίας της οποίας ηγήθηκα λίγα χρόνια πριν με την υπογραφή των ιστορικών Συμφωνιών του Αβραάμ και στην επίτευξη ειρήνης και με άλλες αραβικές χώρες», δήλωσε ο Νετανιάχου στην ομιλία του κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου της Βουλής.

«Οι χώρες αυτές, και άλλες χώρες, βλέπουν καθαρά τα πλήγματα που καταφέρουμε σε όσους μας επιτίθενται, στον ιρανικό άξονα του κακού. Προσβλέπουν, όπως και εμείς, σε μία σταθερή, ασφαλή και ευημερούσα Μέση Ανατολή», είπε. «Το Ιράν επιδιώκει να κατασκευάσει πυρηνικές βόμβες για να καταστρέψει το Ισραήλ και θα μπορούσε στην συνέχεια να απειλήσει ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο Νετανιάχου.

Ταυτόχρονα, το γραφείο του ανακοίνωσε ότι «τις επόμενες ημέρες οι συνομιλίες θα συνεχισθούν ανάμεσα στους μεσολαβητές και την Χαμάς για να εξετασθεί αν οι διαπραγματεύσεις και η συνέχιση της προσπάθειας προώθησης μιας συμφωνίας είναι εφικτές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx