Ο πρόεδρος του Παναμά διαψεύδει τον Τραμπ για την «ανάκτηση» της διώρυγας

Ο πρόεδρος του Παναμά διαψεύδει τον Τραμπ για την «ανάκτηση» της διώρυγας

Ο πρόεδρος του Παναμά, Χοσέ Ραούλ Μουλίνο, κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι ψεύδεται, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του πως η κυβέρνησή του «διεκδικεί» τη διώρυγα του Παναμά.

Οι δηλώσεις του Τραμπ στο Κογκρέσο έγιναν λίγο μετά την ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας BlackRock, την Τρίτη, σχετικά με τη συμφωνία εξαγοράς του μεγαλύτερου μέρους της επιχείρησης λιμένων του ομίλου CK Hutchison από το Χονγκ Κονγκ, έναντι 22,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία κατά μήκος της διώρυγας του Παναμά.

Πηγή: ΑΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx