Γαλλία: Βόμβα του Β Παγκοσμίου βρέθηκε κατά τις εκσκαφές στις ράγες του τρένου

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι μετά τον εντοπισμό ενεργής βόμβας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στον σταθμό Gare du Nord.

Τo Eurostar και άλλα τρένα αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα δρομολόγια τους μέχρι να εξουδετερωθεί η βόμβα, η οποία βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στις ράγες και την εντόπισαν εργάτες που έκαναν εκσκαφή, χωρίς ευτυχώς να την πυροδοτήσουν κατά λάθος.

«Λόγω ενός αντικειμένου στις ράγες κοντά στον σταθμό Gare du Nord του Παρισιού, αναμένουμε αλλαγές στις υπηρεσίες μας σήμερα το πρωί», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Eurostar. Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί στις 10.00 τοπική ώρα (11.00 ώρα Ελλάδας).

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx