Ελληνική Λύση: «Κοντή» η μνήμη της ΝΔ για τη Θράκη

Ελληνική Λύση: «Κοντή» η μνήμη της ΝΔ για τη Θράκη

«Σχολιάζοντας την ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για την εξαγορά περιουσιών από Τούρκους στη Θράκη, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι “θα υπέγραφε και αυτή την ερώτηση των 11 βουλευτών”…. Η αλήθεια είναι ότι κι η κ. Μπακογιάννη αλλά και οι 11 βουλευτές της Ν.Δ., αρνήθηκαν να υπογράψουν την πρόταση νόμου για την Θράκη που κατέθεσε η Ελληνική Λύση πριν μερικούς μήνες. Μία πρόταση νόμου που θα τερμάτιζε άμεσα τον αφελληνισμό της Θράκης και όλων των ακριτικών νησιών για τα οποία ξαφνικά “κόπτονται” οι βουλευτές της ΝΔ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «η δε κυρία Μπακογιάννη είναι η ίδια που ως υπεύθυνη για τη Θράκη την προηγούμενη 4ετία και πριν απο τις δεύτερες κάλπες του ’23 απειλούσε τους κατοίκους για να ψηφίσουν ΝΔ!

Τόσο η Μπακογιάννη όσο και οι βουλευτές νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους με κοντή μνήμη. Η Ελληνική Λύση όμως δεν θα τους επιτρέψει να εξαπατήσουν πάλι τους Έλληνες και θα γίνει ασπίδα στους ακρίτες με λύσεις πραγματικές και άμεσα εφαρμόσιμες».

Ανακοίνωση και για τα Τέμπη

«Η κυβέρνηση δια στόματος Ντόρας Μπακογιάννη ‘αδειάζει’ τον Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι πρέπει να οδηγηθεί στο ‘φυσικό του δικαστή’», σημειώνει σε άλλη ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφερομένη στον πρώην υπουργό Μεταφορών και Υποδομών και την υπόθεση των Τεμπών.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, «επειδή η κ. Μπακογιάννη ‘λησμονεί’ το e-mail Τριαντόπουλου, να την ενημερώσουμε ότι στο ‘φυσικό τους δικαστή’ πρέπει να οδηγηθούν όλοι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος των Τεμπών, που είναι συγκεκριμένα πρόσωπα όπως: Ο κ. Σκέρτσος, ο κ. Γεραπετρίτης, ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και οι υπουργοί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τη ‘σύμβαση 7-17’».

Επίσης, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι «η ΝΔ αποσκοπεί σε ‘δικαιοσύνη α λα καρτ’ οι μεθοδεύσεις της όμως είναι ο ορισμός της συγκάλυψης».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx