Δολοφόνησαν στο Χαλάνδρι μπράβο-μέλος της Greek Mafia
24/04/2025
Δεν κλείνει ο κύκλος αίματος των μελών της Greek Mafia.
Άγνωστοι δολοφόνησαν άνδρα με καλάσνικοφ νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (24.04.25), έξω από ιατρικό κέντρο στο Χαλάνδρι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στην οδό Παπανικολή.
Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι άνδρες της ΕΛΑΣ, που έχουν φτάσει στο σημείο της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Χαλάνδρι, πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου με θύμα τον ΓΜ, που είχε εμπλακεί στο κύκλωμα της Greek Mafia. Οι δύο δράστες περίμεναν το θύμα έξω από το ιατρικό κέντρο κι όταν αυτό βγήκε, το πυροβόλησαν.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το Πάτημα Χαλανδρίου, ενώ το όπλο που χρησιμοποίησαν, όπως προαναφέρθηκε ήταν καλάσνικοφ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής τους και του έβαλαν φωτιά στην περιοχή Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι.