ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μήπως παρατηρήθηκε πρόσφατα ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματων διαγραφών της ΝΔ;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μήπως παρατηρήθηκε πρόσφατα ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματων διαγραφών της ΝΔ;

Αιχμές για τη στάση της ΝΔ διατύπωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αναφέροντας ότι προ ημερών γνωστοποιήθηκε ότι δύο αγροτοκτηνοτρόφοι έλαβαν επιδοτήσεις ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ και ελέγχονται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Δεδομένης της ύπαρξης αυτοματοποιημένου συστήματος διαγραφών στη Νέα Δημοκρατία -όπως μας είχαν ενημερώσει ο κ. Μαρινάκης και η κ. Σδούκου-, μήπως έχει παρατηρηθεί ενεργοποίηση του για την περιοχή της Κοζάνης, σχετιζόμενη με την ανωτέρω έρευνα;», τονίζει και προσθέτει:

«Παρακαλούμε τη Νέα Δημοκρατία να μας ενημερώσει δημόσια, ιδίως τώρα που έχει διακηρύξει ότι θα μπουν στο δόκανο, όσοι χόρευαν στο κέντρο της πίστας στο σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx