Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης έπεσε 57χρονη – Παρέδωσε 100.000 ευρώ σε «αστυνομικό»

Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης έπεσε 57χρονη – Παρέδωσε 100.000 ευρώ σε «αστυνομικό»

Μία 47χρονη γυναίκα προσποιήθηκε την αστυνομικό και, με το πρόσχημα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψη υπόπτων στην περιοχή, κατάφερε να εξαπατήσει μία 57χρονη στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η δράστιδα έπεισε το θύμα να της παραδώσει 100.000 ευρώ, δήθεν για να τα φυλάξει προσωρινά, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Πριν από την απάτη, η παθούσα είχε δεχθεί τηλεφωνική κλήση από άτομο που συστήθηκε ως υπάλληλος ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας αυτός φέρεται να ήταν συνεργός της 47χρονης, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εξαπάτηση. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στις Συκιές και καταγγέλθηκε άμεσα στις αρχές από τη γυναίκα που έπεσε θύμα της απάτης.

Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νεάπολης – Συκεών οδήγησαν στην ταυτοποίηση της 47χρονης Ελληνίδας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών της.

Πηγή: tanea.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx