Ελλ. Λύση: Εμείς αποκαλύψαμε πρώτοι το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και όχι το ΠΑΣΟΚ που τότε μας χλεύαζε
09/11/2025
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με περίσσιο θράσος στην σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη εμφανίστηκε ως ο αρχιτέκτονας της αποκάλυψης του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Ελληνική Λύση”.
«Είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της ολομέλειας τον Φεβρουάριο του 2024 αποκάλυπτε το σκάνδαλο με ονοματεπώνυμα, ο κύριος Ανδρουλάκης γελούσε και χλεύαζε παρέα με τον κύριο Μητσοτάκη» αναφέρει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η ανακοίνωση, προσθέτοντας:
«Είναι ο ίδιος ο κύριος Ανδρουλάκης που σιωπούσε, όταν η Ελληνική Λύση από το 2020 με κοινοβουλευτικές ερωτήσεις κατήγγειλε το αίσχος με τα “κρητικά βοσκοτόπια” στη… Νάξο και αποσπούσε τις ομολογίες τόσο του κ. Βάρρα, όσο και του κ. Βορίδη. Η σιωπή Ανδρουλάκη φυσικά εξηγήθηκε μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής στελεχών του στην υπόθεση. Το θράσος Ανδρουλάκη όμως παραμένει ανεξήγητο», καταλήγει η ανακοίνωση.




