Ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο απελευθέρωσε το Ιράν

Τι είναι και πως λειτουργούν τα δεξαμενόπλοια-ζόμπι, Σταύρος Μαλαγκονιάρης
EPA/SATELLITE IMAGE ©2025 VANTOR / HANDOUT - MANDATORY CREDIT: SATELLITE IMAGE 2025 VANTOR -- THE WATERMARK MAY NOT BE REMOVED/CROPPED HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Το Ιράν φαίνεται ότι απελευθέρωσε “κρυφά” ένα δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων, το οποίο είχε κατασχέσει πριν από δύο χρόνια, όπως ανέφερε η Tanker Trackers —μια ανεξάρτητη υπηρεσία παρακολούθησης μεταφορών πετρελαίου παγκοσμίως— μέσω ανάρτησής της στην πλατφόρμα Χ.

Η ανάρτηση δεν περιλαμβάνει καμία επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση για το πώς ή πότε ακριβώς έγινε η απελευθέρωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx