Εργαζόμενος χτυπήθηκε από κεραυνό

Εργαζόμενος χτυπήθηκε από κεραυνό

Χάνια: Εργαζόμενος χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι (23/1/2026) στην Παλαιόχωρα, στα Χανιά, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας 40χρονος οδηγός πρέσας σε εργοτάξιο χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο 40χρονος άνδρας διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Καντάνου κι από εκεί, στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του. Η Παλαιόχωρα είναι χτισμένη σε μικρή χερσόνησος, 70 χλμ. νοτιοδυτικά των Χανίων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx