Κάλας: Η ΕΕ ενέταξε τους Φρουρούς της Επανάστασης στις τρομοκρατικές οργανώσεις

Σύνοδος Κορυφής: Κρίσιμες αποφάσεις για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας την επόμενη διετία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε το IRGC τρομοκρατική οργάνωση

Όπως δήλωσε η Κάγια Κάλας, επικεφαλής διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ μόλις έκαναν το αποφασιστικό βήμα να χαρακτηρίσουν το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν ως τρομοκρατική οργάνωση». Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί, δήλωσε από την πλευρά του ότι η ΕΕ διέπραξε σοβαρό στρατηγικό σφάλμα και ότι με αυτή την ενέργεια «υποδαυλίζει τις φλόγες της κρίσης».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx