Κωνσταντινούπολη: Γιαγιά πήγε σε 301 γιατρούς μέσα σε ένα χρόνο!

Κωνσταντινούπολη: Γιαγιά πήγε σε 301 γιατρούς μέσα σε ένα χρόνο!

Ο τρόπον τινά υπουργός Υγείας της Κωνσταντινούπολης έπλεξε το εγκώμιο των παροχών υγείας της μητρόπολης. «Στο εξωτερικό περιμένουν μήνες για ραντεβού κι εμείς κάνουμε ένα χειρουργείο κάθε 2 λεπτά, μας έρχονται ασθενείς από 201 χώρες», είπε. Ανέφερε και μια ηλικιωμένη (που πέθανε) έχοντας κάνει 301 επισκέψεις σε γιατρούς μέσα σε ένα χρόνο ως κάτοχο ρεκόρ.

Μια ηλικιωμένη κάτοικος της Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε 301 γιατρούς μέσα σε ένα χρόνο και πέθανε, σύμφωνα με τον Abdullah Güner, επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας της Κωνσταντινούπολης. «Κατά μέσο όρο, οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης επισκέπτονται νοσοκομεία 12 φορές τον χρόνο. Αυτός είναι ένας μέσος αριθμός – προσωπικά δεν επισκέφθηκα κανένα γιατρό πέρυσι. Ωστόσο, βρήκαμε ένα ρεκόρ – υπάρχει μια ηλικιωμένη που πήγε σε 301 γιατρούς. Είθε ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή της, αλλά πρέπει να πηγαίνουμε στο γιατρό από ανάγκη και όχι κάθε μέρα », ανέφερε ο Güner σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, χωρίς να διευκρινίσει τα προβλήματα υγείας της γυναίκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2025 στην Κωνσταντινούπολη οι γιατροί πραγματοποίησαν 207 εκατομμύρια εξετάσεις, εκ των οποίων περισσότερο από το 80% ήταν σε δημόσιες κλινικές. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι γιατροί σε αυτή την  μητρόπολη με πληθυσμό άνω των 16 εκατομμυρίων πραγματοποίησαν περισσότερες από 2,6 εκατομμύρια χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx