Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο που δολοφονήθηκε στην Καλαμάρια, την Τρίτη απολογείται ο 23χρονος
15/03/2026
Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Καλαμαριά θα πουν σήμερα στις 12.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στις Συκιές, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού.
Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του 20χρονου κατηγορείται ένας 23χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή – οπλοχρησία. Η δολοφονική επίθεση φαίνεται ότι είχε οπαδικά κίνητρα.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι έρευνα για τον εντοπισμό των δύο ατόμων, που βρίσκονταν δίπλα στον 20χρονο.
Και στα δύο άτομα που αναζητούνται ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Οι κατηγορίες είναι με την επιβαρυντική διάταξη της αθλητικής βίας.
Το πρωί του Σαββάτου (14/3), ο 23χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο επεισοδίων, καθώς είναι οργανωμένος οπαδός αντίπαλης ομάδας από αυτή που υποστήριζε το θύμα.
Ο 23χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.
Σε ερώτηση των αστυνομικών αν γνώριζε το θύμα και τα υπόλοιπα άτομα που ήταν μαζί του, φαίνεται να απάντησε αρνητικά λέγοντας πως του επιτέθηκαν γιατί υποστηρίζουν αντίπαλη ομάδα της πόλης.




