Δήμος Θεσσαλονίκης: «Ψηλά τη σημαία, ψηλά την καρδιά»

Δήμος Θεσσαλονίκης: «Ψηλά τη σημαία, ψηλά την καρδιά»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας Οικογένειας & Εποπτείας Κοινωνικών Ιδρυμάτων Γεώργιος Αρβανίτης και η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Οικογενειακής Μέριμνας διοργανώνουν την εκδήλωση «Ψηλά τη σημαία, ψηλά την καρδιά» για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2026 και ώρα 18:00.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αποθήκη Δ (Λιμάνι), με τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx