Bloomberg: Η Ουκρανία δεν θα μπορεί να πληρώσει στρατιώτες μετά τον Ιούνιο

Bloomberg: Η Ουκρανία δεν θα μπορεί να πληρώσει στρατιώτες μετά τον Ιούνιο

Η Ουκρανία έχει επαρκή κεφάλαια για στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνο μέχρι τον Ιούνιο, αναφέρει το Bloomberg.

Σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης, το βέτο της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ της ΕΕ και τα προβλήματα με το τελευταίο “πακέτο βοήθειας” του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έχουν μειώσει σημαντικά το περιθώριο ελιγμών του Κιέβου. Οι δύο προαναφερόμενες χώρες δεν θα εγκρίνουν το δάνειο αν η Ουκρανία δεν αποκαταστήσει τη ροή καυσίμων από την Ρωσία. Η Ουκρανία προφασίζεται αδυναμία επισκευής του αγωγού, ο οποιος υποστηρίζει ότι έχει πληγεί από ρωσικά πυρά, αλλά στην πράξη αρνείται να γίνει επιτόπια αυτοψία από Ευρωπαίους ειδικούς στο σημείο της φερομένης βλάβης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx