Ισραήλ: Έτοιμο να συνεχίζει να χτυπά το Ιράν “για εβδομάδες ακόμα”

Ισραήλ:  Έτοιμο να συνεχίζει να χτυπά το Ιράν “για εβδομάδες ακόμα”

Τι δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του στρατού

Το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο για «εβδομάδες» ακόμα συγκρούσεων στο Ιράν, τόνισε σήμερα εκπρόσωπος του στρατού μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου σε συνέντευξή του ότι ο πόλεμος έχει «περάσει τα μισά του δρόμου».

Ο αντισυνταγματάρχης Ναντάβ Σοσάνι δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η απόφαση εξαρτάται από τους πολιτικούς ηγέτες. Αλλά «είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να επιχειρούμε για εβδομάδες ακόμα. Έχουμε τους στόχους γι’ αυτό, τα πυρομαχικά γι’ αυτό, το ανθρώπινο δυναμικό γι’ αυτό, και εναπόκειται στην ηγεσία να αποφασίσει», δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx