ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσουνάμι παραιτήσεων λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός κυβέρνησης Τσιάρας, Κεφαλογιάννης, Βαρτζόπουλος, τέλος από γραμματέας ο Σκρέκας

Τσουνάμι παραιτήσεων λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός κυβέρνησης Τσιάρας, Κεφαλογιάννης, Βαρτζόπουλος, τέλος από γραμματέας ο Σκρέκας

Εκτός κυβέρνησης βρίσκονται ο Κώστας Τσιάρας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος μετά την εμπλοκή των ονομάτων τους στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση θα
ανακοινώνονταν τη Μεγάλη Δευτέρα, τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να γίνουν σήμερα, λίγο μετά την άφιξη της δικογραφίας στη Βουλή.

Σημειώνεται πως μόλις έγινε γνωστό πως τα ονόματα των τριών πολιτικών βρίσκονται στην έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ η αντικατάστασή τους έμοιαζε μονόδρομος, όπως είχε γίνει και στις περιπτώσεις Βορίδη, Μπουκώρου, Σταμενίτη και Χατζηβασιλείου στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ 1. Οι παραιτήσεις τους έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό.

Οι αλλαγές του ανασχηματισμού:

– Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτης Σχοινάς (πρώην Κώστας Τσιάρας)

– Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μακάριος Λαζαρίδης (πρώην Χρήστος Κέλλας)
– Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς (πρώην Γιάννης Κεφαλογιάννης)

– Για τη θέση του Δημήτρη Βαρτζόπουλου οι αρμοδιότητες του χαρτοφυλακίου θα κατανεμηθούν εσωτερικά στο Υπουργείο.

Η ορκωμοσία θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί. Την ίδια ώρα ο γραμματέας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Νότης Μηταράκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια

σιγά μην βραχεί η ουρά του γαϊδάρου…θα αρνηθούν άρση ασυλίας στην “εξεταστική” κι όλα μέλι γάλα…

1
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx