Νετανιάχου: “Εγώ δεν σταματάω τον πόλεμο με το Ιράν”

Ισραήλ: Ξεκινά εκ νέου σήμερα η δίκη του Νετανιάχου για διαφθορά

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι όσο είναι αυτός στην ηγεσία του Ισραήλ, ο πόλεμος με το Ιράν και τους συμμάχους του δεν θα σταματήσει.

Σε ανάρτησή του δεσμεύτηκε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πολεμά και επέκρινε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτό δείχνει ότι το Τελ Αβίβ μπορεί να προσπαθήσει να υπονομεύσει τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο Πακιστάν για αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

«Το Ισραήλ, υπό την ηγεσία μου, θα συνεχίσει να πολεμά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν και τους πληρεξουσίους του», έγραψε ο Νετανιάχου σε ανάρτησή του στο X.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι «παρέχει κάλυψη» στο Ιράν και ότι φέρει ευθύνη για «σφαγές» Κούρδων πολιτών.

Η ανάρτηση του Νετανιάχου έγινε παρά την συμφωνηθείσα κατάπαυση του πυρός και τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx