Κεφαλονιά: Προφυλακίστηκαν οι τρείς κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτούς

Κεφαλονιά: Προφυλακίστηκαν οι τρείς κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτούς

Προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι τρείς άνδρες ηλικίας 26, 23 και 22 ετών για τον θάνατο της Μυρτούς, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Οι απολογίες των τριών κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, η απόφαση ελήφθη μετά από πολύωρη διαδικασία, στη διάρκεια της οποίας αξιολογήθηκαν τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύνουσα σημασία είχαν οι μαρτυρικές καταθέσεις, καθώς και το υλικό από κάμερες ασφαλείας ξενοδοχείου που έχει συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τη διαλεύκανση όλων των συνθηκών γύρω από τον τραγικό θάνατο της νεαρής γυναίκας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx