Στην Τουρκία η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας

Στην Τουρκία η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας
EPA/NECATI SAVAS

Η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, Κατερίνα Ράιχε, θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στην Τουρκία για υψηλού επιπέδου συνομιλίες με στόχο την ενίσχυση των διμερών εμπορικών και ενεργειακών σχέσεων, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο της.

«Η Τουρκία είναι ένας στρατηγικά σημαντικός εταίρος για τη Γερμανία», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου, Σουζάνε Ούνγκραντ, σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο. «Η επίσκεψη την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επικεντρωθεί στη γερμανοτουρκική οικονομική και ενεργειακή συνεργασία», πρόσθεσε.

Η Ράιχε θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της Μικτής Οικονομικής και Εμπορικής Επιτροπής (JETCO) και του Γερμανοτουρκικού Ενεργειακού Φόρουμ, δύο μακροχρόνιων μηχανισμών προώθησης της διμερούς συνεργασίας. Θα έχει επίσης συνομιλίες με Τούρκους υπουργικούς ομολόγους και θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία περίπου 30 επιχειρηματικών στελεχών που εκπροσωπούν βασικούς τομείς της οικονομίας και της ενέργειας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx