Διώχνει από το κόμμα τους “αντάρτες” βουλευτές ο Τζόνσον

Διώχνει από το κόμμα τους “αντάρτες” βουλευτές ο Τζόνσον

Οι 21 “αντάρτες” βουλευτές της συμπολίτευσης, των Συντηρητικών, οι οποίοι εναντιώθηκαν στη γραμμή της κυβέρνησης και ψήφισαν υπέρ της πρωτοβουλίας για να εμποδιστεί η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία αποπέμπονται από τις τάξεις του κόμματος, σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ, αλλά και ο Νίκολας Σόουμς — ο εγγονός του Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Την είδηση της αποπομπής επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, διευκρινίζοντας ότι ήδη άρχισε να τους ενημερώνει στέλεχος των Συντηρητικών που είναι επικεφαλής της ομάδας που εντέλλεται να τηρεί την κομματική πειθαρχία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι