Πέτσας: Τι λέει για τη λίστα των ΜΜΕ, Τσίπρα και καταγγελίες Μιωνή

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Σειρά απαντήσεων για τη λίστα της διαφημιστικής καμπάνιας του «Μένουμε Σπίτι» προς ιστοσελίδες, περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε ως «αστείες» τις κατηγορίες περί «μαγειρέματος» της λίστας, ενώ επανέλαβε ότι όλα θα δημοσιοποιηθούν μόλις ολοκληρωθεί η καμπάνια.

Επισήμανε δε ότι τα συγκεκριμένα χρήματα, ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ, δόθηκαν για να «σωθούν ζωές». «Όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια, θα δοθούν οι λίστες στη δημοσιότητα» υπογράμμισε ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας ότι αποτελεί ζήτημα ημερών. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να κατασκευάσει εχθρούς, όμως η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία δεν ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, χαρακτήρισε ως «λάθος» την «ταύτιση της διαφήμισης με τον χρηματισμό». Ειδική μνεία έκανε και στο ζήτημα του ανασχηματισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι θέμα του πρωθυπουργού και αποφεύγοντας να απαντήσει στο πότε ακριβώς θα γίνει. «Στα γενέθλια της κυβέρνησης σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα» απάντησε, κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια περί ανασχηματισμού στις 7 Ιουλίου, όταν συμπληρώνονται 12 μήνες από τις εκλογές του 2019.
«Όχι» σε πρόωρες εκλογές

Ερωτηθείς δε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λόγω των εξελίξεων στην οικονομία, ο κ. Πέτσας απέρριψε κάθε σχετικό σενάριο. Τόνισε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμά της και παρέπεμψε στη μείωση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ. «Πρέπει να στηρίξουμε το μεσαίο στρώμα, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και σε αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει κανένας χώρος για εκλογές» κατέληξε.

«Να πάρει θέση ο Τσίπρας»

Τέλος, ξεχωριστή αναφορά πραγματοποίησε και στο ζήτημα του ηχητικού αρχείου με τη συνομιλία μεταξύ του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του πρώην υπουργού Νίκου Παππά. Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για «πρωτοφανές γεγονός», ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί, καθώς «οι στενοί του συνεργάτες τον βάζουν στο κάδρο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι