Δέκα έξι συλλήψεις στα νησιά για ηχορρύπανση και “πάρτι”

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Βεβαιώθηκαν πρόστιμα αλλά έγιναν και δέκα συλλήψεις.

Ειδικότερα, στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν 6 έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και μπήκε λουκέτο στο ένα, επειδή είχε περισσότερους θαμώνες από τον επιτρεπόμενο αριθμό με βάση το εμβαδόν του καταστήματος. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και έγιναν 5 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας, που έκανε “πάρτι”, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 9 μπιτς μπαρ και 17 καταστήματα στο κέντρο. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα μπιτς μπαρ, επειδή δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορρύπανση και ωράριο μουσικής.

Στη Σαντορίνη, σε ελέγχους σε 7 κέντρα συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορρύπανση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx