Άλλοι τέσσερις πολίστες θετικοί στον ιό

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε πως άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προέβη σε τεστ σε όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων (ανδρών και γυναικών) πόλο και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά την Κυριακή. Σύμφωνα με αυτά, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας ανδρών βρέθηκαν θετικά στον covid-19.

Οι τέσσερις είναι ασυμπτωματικοί και καλά στην υγεία τους. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα γυναικών όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά, όπως αρνητικά ήταν τα τεστ και για το προσωπικό του κολυμβητηρίου στον Άγιο Κοσμά.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει σήμερα, Κυριακή,  ότι «τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν χθες Σάββατο (1/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών, βγήκαν. Είναι θετικά για τέσσερις. Από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο (του Αγίου Κοσμά), όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Κανένα θετικό δείγμα, εξάλλου, δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου, που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ. Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx