Νέοι περιορισμοί σε Καρδίτσα, Πέλλα και Πιερία λόγω κρουσμάτων

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας, Πέλλας και Πιερίας από αύριο τις 06:00 το πρωι και μέχρι 1η Σεπτεμβρίου απαγορεύεται η λειτουργία των χώρων εστίασης και διασκέδασης μετά τα μεσάνυχτα.

Επισης τίθεται και σε αυτές τις περιοχές ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί

Οι επιχειρήσεις που επηρεάζονται, μπορούν να θέσουν σε αναστολή τη σύμβαση εργασίας των  εργαζομένων.

Σε παρόμοιο καθεστώς περιοριστικών μέτρων βρίσκονται η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής, οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Κέρκυρας και οι δήμοι Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Ζακύνθου και Κω.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx