Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε 50 κλίνες ΜΕΘ στο “Σωτηρία”

Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε 50 κλίνες ΜΕΘ στο “Σωτηρία”

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Δευτέρα παρέστη στην τελετή εγκαινίων 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επομένων μηνών. «Γνωρίζουμε πως αν δεν προσέξουμε όλοι το σύστημα Υγείας θα δεχθεί μεγαλύτερες πιέσεις» τόνισε και δεσμεύτηκε μέχρι το τέλος του έτους οι κλίνες στις ΜΕΘ στην Ελλάδα να φθάσουν το μέσο όρο των κλινών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την προσφορά του το υγειονομικό προσωπικό τονίζοντας πως αυτοί βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης με την πανδημία.

Το έργο, κόστους 8 εκατομμυρίων, επρόκειτο να παραδοθεί αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά καθυστέρησε κατά δύο μήνες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx