Καταρρέει η τουρκική οικονομία: 100 δισ. έριξε ο Ερντογάν για στήριξη της λίρας, μα…

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs ανακοίνωσε πως η Τουρκία φέτος παρεμβαίνοντας στις αγορές συναλλάγματος, ξόδεψε 101 δισ. δολάρια. Στο ενημερωτικό σημείωμα του Μουράτ Ονούρ, της Goldman Sachs προς τους πελάτες, αναφέρεται πως η Τουρκία τον Σεπτέμβριο ξόδεψε 6,4 δις δολάρια για αυτές τις επεμβάσεις.

O Oνούρ κατέγραψε πώς το ποσό αυτό ήταν κάτω από το μέσο όρο των 11,8 δισ. δολαρίων που ξοδεύονταν κατά μέσο όρο στο διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου. Σχετικά με την μείωση σε αυτό το ποσό σημειώνεται πώς “Λαμβάνοντας υπόψη το ποσό των καθαρών συναλλαγματικών αποθεμάτων κατά την άποψή μας εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο ποσό”, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx