Το δράμα του 25χρονου που “έφυγε” από τον ιό – Αγωνιούσε για τον πατέρα του…

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Δήμητρα στις Σέρρες, από τον θάνατο του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη, που έδωσε μια άνιση μάχη με τον ιό, έχοντας ο ίδιος καρδιοπάθεια από τα 20 χρόνια του, αλλά και προσέχοντας πάντα να  μην κολλήσει ο πατέρας του που παλεύει με την κακοήθεια.

Όταν πριν από ένα μήνα έμαθε ότι είναι φορέας,  μετακόμισε .Έφυγε αμέσως από το σπίτι για να μην εκθέσει στον ιό του δικούς του και κυρίως τον πατέρα του που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ομως και ο ίδιος κινδύνευε. Στα 20 χρόνια του είχε υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση και έπαιρνε σκευάσματα ειδικά για την πήξη του αίματος.  Αθλείτο και εργαζόταν, αλλά το πρόβλημα της καρδιάς ήθελε παρακολούθηση και φάρμακα.

Παρουσίασε όμως σε μια εβδομάδα 40 πυρετό και εμετούς.  Νοσηλεύθηκε αρχικά στις Σέρρες για μια εβδομάδα και μετά κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη γιατί χρειαζόταν και παρακολούθηση καρδιολόγου.  Εκεί νοσηλεύθηκε δύο εβδομάδες. Τις τελευταίες μέρες πήγαινε καλύτερα, κάτι που έχει παρατηρηθεί και με άλλους βαριά ασθενείς -μια σημαντική βελτίωση πριν από το θάνατο. Οι γιατροί συζητούσαν, σύμφωνα με πληροφορίες,  το ενδεχόμενο να τον υποβάλουν και σε νέα καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Οι συγγενείς του λένε ότι περίμεναν  από μέρα σε μέρα να βγει αρνητικός στον ιό για να κάνουν επέμβαση στην καρδιά, αλλά η καρδιά δεν άντεξε…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx