Βούρκωσε ο Βρετανός υπουργός Υγείας – Συγγενής του δεν πρόλαβε το εμβόλιο

Βούρκωσε ο Βρετανός υπουργός Υγείας – Συγγενής του δεν πρόλαβε το εμβόλιο

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ βούρκωσε καθώς μιλούσε σε τηλεοπτικό σταθμό για τον πρώτο επίσημο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στη Βρετανία και είπε ότι είναι φορτισμένος, γιατί “ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά”.

Δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι ο Χάνκοκ, 42 ετών, έχασε πριν από μια εβδομάδα συγγενή του που δεν πρόλαβε το εμβόλιο. Στα σχόλια δε κάτω από το βίντεο στο youtube διαβάζει κανείς κυρίως πικρόχολες φράσεις, όπως “α, εγώ δεν είδα ουτε μισό δάκρυ” και “δεν κλαίει αλλά γελάει” και “γελάει από χαρά για τα λεφτά που θα πάρει από την Pfizer”…

Απέδωσε την συναισθηματική φόρτισή του στο ότι «ήταν  μια τόσο σκληρή χρονιά  αυτή για τόσο πολλούς ανθρώπους, για όλους, και τώρα θα αρχίσουν να αλλάζουν οι ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. Είμαι υπερήφανος που το έχουμε». Και πριν από μια εβδομάδα πάντως είχε κλάψει δημοσίως όταν είπε ότι έχασε συγγενή του.

Η 90χρονη Μάγκι Κίναν ήταν η πρώτη Βρετανίδα που έκανε το εμβόλιο της Pfizer στη Βρετανία μετά την έγκρισή του -είχαν εμβολιασθεί χιλιάδες άλλοι προηγουμένως, αλλά ήταν στο πλαίσιο των κλινικών ερευνών, όταν το εμβόλιο ήταν απλα μια πιθανότητα ελπίδας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx