Ινδία: Μεγάλη μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού, 354 θάνατοι σε 24 ώρες

Ινδία: Μεγάλη μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού, 354 θάνατοι σε 24 ώρες

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 22.065 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των μολύνσεων από τον νέο κορονοϊό να φθάνει τα 9,9 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός κρουσμάτων είναι ο χαμηλότερος που καταγράφεται σε ημερήσια βάση από την 4η Ιουλίου, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Η τεράστια χώρα της Ασίας, η δεύτερη πολυπληθέστερη στον κόσμο, κατατάσσεται επίσης δεύτερη σε αριθμό μολύνσεων από τον νέο κορονοϊό στην υφήλιο, παρότι έχουν μειωθεί σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο, όταν η καμπύλη της εξάπλωσης έφθανε στην κορύφωση. Άλλοι 354 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό να φθάνει τους 143.709 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx