Το πρώτο σποτ για τους εμβολιασμούς

Το πρώτο σποτ για τους εμβολιασμούς

Το πρώτο σποτ για τους εμβολιασμούς ενημερώνει για τα ραντεβού των ατόμων που είναι άνω των 85 ετών και που υπολογίζονται σε πάνω από 60.000.

Το σποτ από την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού ενημερώνει τους πολίτες ότι από τις 11 Ιανουαρίου (αύριο) ξεκινά η διαδικασία των ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κλείσει κάποιος το ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο πρώτος αφορά όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση. Ο δεύτερος, είναι μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr και ο τρίτος μέσω φαρμακείων και ΚΕΠ.

«Σε κάθε περίπτωση, όσοι κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, δηλαδή να φορούν μάσκα, να κρατούν αποστάσεις και κανόνες υγιεινής», αναφέρει το σποτ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx