Οπλοστάσιο με Καλάσνικοφ στην Μεσσαρά

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσαρά με ταυτόχρονες έρευνες στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ενός Έλληνα σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου, αποκάλυψε παράνομο οπλοστάσιο.

Screenshot_20210131_133206

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, δυο κυνηγετικά όπλα, 176 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δυο γεμιστήρες και έναν κάλυκα πολεμικού βλήματος. Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού που διενεργεί προανάκριση και έπειτα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx