Πυροβολισμοί στη Φλόριντα – Πόσοι σκοτώθηκαν

Πυροβολισμοί στη Φλόριντα – Πόσοι σκοτώθηκαν

Φονικό επεισόδιο  σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε κλαμπ στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μακελάρηδες βγήκαν από οχήματα SUV και άνοιξαν πυρ με ημιαυτόματα όπλα στο πλήθος έξω από κλαμπ της Φλόριντα. Δύο θάνατοι έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από τον υπεύθυνο της Αστυνομίας, ενώ έχουν καταγραφεί πάνω από 20 τραυματίες.

Ένα λευκό Νισάν σταμάτησε έξω από ένα μπιλιαρδάδικο μετά τα μεσάνυχτα και τρεις άνδρες με πιστόλια και όπλα επίθεσης βγήκαν από το όχημα και ξεκίνησαν να πυροβολούν στο πλήθος που είχε μαζευτεί στο σημείο για μια συναυλία που λάμβανε χώρα στις εγκαταστάσεις. Δύο θύματα προκηρύχθηκαν νεκροί στο σημείο, και υπολογίζεται ότι μεταξύ 20 και 25 άτομα νοσηλεύονται σε τριγύρω νοσοκομεία.

Από τους νοσηλευόμενους, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και ενδέχεται να μην τα καταφέρει. «Είναι ψυχροί δολοφόνοι που πυροβόλησαν αδιακρίτως σε ένα πλήθος και θα αναζητήσουμε τη δικαιοσύνη» δήλωσε μέσω Twitter ο διευθυντής της Αστυνομίας, εκφράζοντας επιπροσθέτως τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι αναζητά πληροφορίες για τους δράστες και ζητά από όσους γνωρίζουν κάτι για το συμβάν να έρθουν άμεσα σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές. Δεν είναι μέχρι αυτή τη στιγμή σαφές το κίνητρο πίσω από την δολοφονική επίθεση, ούτε έχει έρθει στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία για την ταυτότητα των δραστών, πέραν του οχήματος το οποίο χρησιμοποίησαν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx