“Πουλά” τον Άσαντ ο Πούτιν; Φεύγουν ρωσικές δυνάμεις από Συρία

“Πουλά” τον Άσαντ ο Πούτιν; Φεύγουν ρωσικές δυνάμεις από Συρία

“Τις τελευταίες ημέρες 13 αεροσκάφη, 14 ελικόπτερα και 1.140 άνδρες αποσύρθηκαν. Όλοι τους πέρασαν τη δοκιμασία του πολέμου και θα αξιοποιήσουν την εμπειρία τους…”

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, αποκαλύπτοντας την νέα αποχώρηση ρωσικών δυνάμεων από την Συρία. Με τον τρόπο αυτό η ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Συρία δεν υποβαθμίζεται απλώς, αλλά εξασθενεί σε βαθμό κακουργήματος… Και επειδή ο Βλαδίμηρος δεν είναι από τα χαζά παιδιά κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Μήπως και η αποχώρηση σχετίζεται με την επίσκεψη Μπόλτον στη Μόσχα και τις συζητήσεις με Λαβρόφ και κυρίως με την επικείμενη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν; Μήπως πρόκειται για ρωσικό δώρο στον Ντόναλντ; Μήπως η Μόσχα αναμένει άλλα ανταλλάγματα;

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx