Πέθανε ο πρώην εκδότης Αθανάσιος Τεγόπουλος

Πέθανε ο πρώην εκδότης Αθανάσιος Τεγόπουλος

Πέθανε ο δικηγόρος και για ένα διάστημα εκδότης της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία”, Αθανάσιος Τεγόπουλος. Είχε αναλάβει την εφημερίδα μετά τον θάνατο του Κίτσου Τεγόπουλου που ήταν ξάδελφός του. Οι αρχικοί ιδιοκτήτες της εφημερίδας ήταν οι Κίτσος Τεγόπουλος και Χρήστος Σιαμαντάς και από τον Μάιο του 1978 έμεινε μόνος ο Κίτσος Τεγόπουλος που πέθανε το 2006.

Ανέλαβε τότε η κόρη του θανόντα και ο ξάδελφός του Θεόδωρος Τεγόπουλος με διευθυντή τον Σεραφείμ Φυντανίδη. Ένα χρόνο μετά απολύθηκε από την Μάνια Τεγοπούλου, κόρη του Κίτσου Τεγόπουλου, ο Φυντανίδης και τρία χρόνια μετά, απολύθηκε και ο θείος της. Τότε η Μάνια Τεγοπούλου έμεινε μόνη. Το 2013 η εφημερίδα έκλεισε και το 2018 απεβίωσε η Μάνια από κίρρωση του ήπατος, καθώς το μόσχευμα που θα την έσωνε, δεν βρέθηκε εγκαίρως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx