Ελεύθεροι υπό όρους οι 7 ανήλικοι συλληφθέντες της Νέας Σμύρνης

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Ελεύθεροι με όρο την επίβλεψη τους από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκαν οι επτά ανήλικοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ανηλίκων. Βαρύνονται κατά περίπτωση για τα κακουργήματα της κατοχής εκρηκτικών, της πρόκλησης έκρηξης και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι ανήλικοι  αρνούνται την ενοχή τους με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν τυχαία στα επεισόδια. Ένας εξ αυτών αναφέρει ότι ήτα με τέσσερις φίλους του και περίμεναν απλώς να πάρουν τέλος τα επεισόδια για να μπορέσουν να γυρίσουν σπίτι τους. Όπως καταθέτουν, τους βρήκαν στο δρόμο αστυνομικοί και τους γρονθοκόπησαν, «ενώ άλλος χτύπησε με το γκλομπ και άλλος τραβούσε τα μαλλιά και έλεγε “μην προβάλλετε αντίσταση”.

Άλλο αγόρι είπε ότι έκανε βόλτα με φίλους του και ξαφνικά είδε καπνούς και κόσμο να τρέχει προς το μέρος της παρέας του: “Εμείς φοβηθήκαμε και τρέξαμε μαζί με τους άλλους. Λίγα μέτρα πιο κάτω, μας έπιασαν αστυνομικοί”. Αύριο Σάββατο αναμένεται να απολογηθούν οι ενήλικες συλληφθέντες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx