Μαξίμου: Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση Σπυράκη – Ζάεφ

Μαξίμου: Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση Σπυράκη – Ζάεφ

«Η κ. Σπυράκη συνελήφθη ψευδόμενη κατ’ εξακολούθηση για τις μυστικές συναντήσεις της, κατ’ εντολή του κ. Μητσοτάκη, με τον Ζόραν Ζάεφ», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Χθες η ΝΔ δε βρήκε λέξη να πει για την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ να μην αναζητηθεί λύση με τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά σε δεύτερο χρόνο εάν ο κ. Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία, προκειμένου να μη διασπαστεί προεκλογικά η ΝΔ».

«Σήμερα ο τυχαίος καφές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ είχε κανονιστεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από το διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη και η συνάντηση δεν ήταν τόσο “τυχαία”, αλλά έγινε στο ξενοδοχείο “Courtyard by Mariott Brόssels”, στο οποίο διέμενε η επίσημη αποστολή του Ζόραν Ζάεφ.

Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη, είναι να αποπέμψει άμεσα την “ειδική απεσταλμένη του”», καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι