Τρεις νεκροί από πυρά σε πανεπιστημιούπολη στο Μίσιγκαν (video)

Τρεις νεκροί από πυρά σε πανεπιστημιούπολη στο Μίσιγκαν (video),

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από τα πυρά στην πανεπιστημιούπολη στο Ιστ Λάνσινγκ, στην πολιτεία Μίσιγκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία. Άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν, με ορισμένα εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία του MSU κάλεσε φοιτητές, φοιτήτριες και το προσωπικό να «βρουν καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονται», καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν επιτόπου. Ακούστηκαν πυρά σε δύο σημεία της πανεπιστημιούπολης, κοντά στο κτίριο Μπέρκι Χολ και στο γυμναστήριο IM East.

Ο δήμος τou Ιστ Λάνσινγκ, όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κοντά στην πολιτειακή πρωτεύουσα Λάνσινγκ, ανέφερε μέσω Twitter πως το πρόσωπο που άνοιξε πυρ δεν έχει συλληφθεί. Στη συνέχεια η αστυνομία έκανε λόγο για έναν οπλοφόρο, ο οποίος είναι πλέον νεκρός καθώς αυτοπυροβολήθηκε.

Η ταυτότητά του και τα κίνητρα του δράστη και αυτόχειρα διερευνώνται, όπως ανέφερε εκπρόσωπός της σε συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για άλλη μία τυφλή δολοφονική επίθεση.

Στο δημόσιο πολιτειακό πανεπιστήμιο MSU και ιδίως στην πανεπιστημιούπολη στο Ιστ Λάνσινγκ πηγαίνουν καθημερινά ως και 50.000 φοιτητές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx