Πακιστανική παγίδα σε ινδικά μαχητικά!

-
300
Πακιστανική παγίδα σε ινδικά μαχητικά!

Επικίνδυνα τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο Κασμίρ μετά την ινδική αεροπορική επιδρομή σε στρατόπεδο τρομοκρατών μέσα στο πακιστανικό έδαφος. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες σήμερα το πρωί η Αεροπορία του Πακιστάν προσπάθησε να προκαλέσει και να παγιδεύσει την ινδική Αεροπορία στο Κασμίρ.

Το σχέδιο των Πακιστανών περιελάμβανε την αποστολή δύο μαχητικών F-16 για το βομβαρδισμό ινδικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο Κασμίρ.Προς αναχαίτιση των πακιστανικών μαχητικών τα οποία πέταξαν χαμηλά και εξαπέλυσαν το πολεμικό τους φορτίο στους προκαθορισμένους στόχους προσέτρεξαν ινδικά μαχητικά MiG-21 Bison του 51ου Σμήνους.

Τα παλαιά αυτά αεροσκάφη επεδίωξαν να αναχαιτίσουν τα πακιστανικά F-16 τα οποία μετά τον βομβαρδισμό επέστρεψαν πίσω στον πακιστανικό εναέριο χώρο. Όπως αποδείχτηκε η κίνηση αυτή των Πακιστανών ήταν μία παγίδα αφού τα ινδικά MiG-21 Bison βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωπα με πακιστανικά JF-17 Block-II του 16ου Σμήνους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο defence-point.gr

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.