Η Βόρεια Μακεδονία ψάχνει…πιλότους!

-
1146
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βόρεια Μακεδονία ψάχνει…πιλότους!, Κώστας Αττίας

Γράφει ο Κώστας Αττίας - 

Με γοργά βήματα η Ραντμίλα Σεκερίνσκα, Υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας, αναβαθμίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της "Βόρειας Μακεδονίας" έχοντας πάντα και την βοήθεια του ΝΑΤΟ. Η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας βρέθηκε μάλιστα, και φυσικά φωτογραφήθηκε με έκδηλο ενθουσιασμό, στο εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο προετοιμάζεται η επόμενη γενιά πιλότων για τα ελικόπτερα της χώρας.

Η Σεκερίνσκα με δηλώσεις της κάλεσε τους αριστούχους μαθητές της χώρας να καταταγούν προκειμένου να σταδιοδρομήσουν ως ιπτάμενοι χειριστές στις ‘Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήδη από το εκπαιδευτικό κέντρο για τις ανάγκες της "Βόρειας Μακεδονίας" αποφοίτησαν 24 πιλότοι οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Μάλιστα η ίδια η Ραντμίλα Σεκερίσκα προκειμένου να κάνει πιο ελκυστική την καριέρα στον στρατό...

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.usay.gr

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.