ΔΙΕΘΝΗ

Μέχρι και τον Χριστό επιστράτευσε ο “αθεόφοβος” Ερντογάν!

Μέχρι και τον Χριστό επιστράτευσε ο "αθεόφοβος" Ερντογάν! Κόμπρα
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

O Ερντογάν προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο τους Τούρκους πολίτες, ότι η κυβέρνησή του παράγει σημαντικό έργο και δεν διστάζει για να το πετύχει να επικαλείται  ακόμα και τον Ιησού Χριστό! Ποιος ο Ταγίπ, ο νεοοθωμανός, που μετέστρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί, που δεν χάνει ευκαιρία να κάνει προκλητικές δηλώσεις και να στρέφεται κατά των χριστιανών.

Μιλάμε για τον Ταγίπ που επιδιώκει να επιβάλλει την ισλαμιστική του ατζέντα και χρησιμοποιεί ισλαμιστές εξτρεμιστές μαχητές ως proxy warriors. Σε μια περίοδο που, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η δημοτικότητά του βρίσκεται σε πτώση, ο Ταγίπ δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σε όσους δεν βλέπουν τα εργοστάσια τα οποία εγκαινιάζουμε διαδοχικά, όπως δεν βλέπουν τις υπόλοιπες παραγωγικές μονάδες και τις βιομηχανικές περιοχές που θεμελιώνουμε».

Και κάπου εκεί ο Ερντογάν έκανε την έκπληξη: «Υπάρχει η φήμη, πως ρώτησαν τον Ιησού Χριστό: “Τι είναι πιο δύσκολο από το να αναστήσεις έναν νεκρό;” Ο Ιησούς Χριστός απαντώντας, είπε, το να εξηγείς σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει». Βρε τον μπαγάσα τον Ταγίπ, μέχρι και τον Χριστό επιστράτευσε για να πείσει. Σε λίγο, να μου το θυμηθείτε, όταν οι δημοσκοπήσεις θα τον δείχνουν να χάνει τις εκλογές, θα σερβίρει και την ανάσταση του Λαζάρου!

Πάντως, ικανό τον έχω να αρχίσει να εμπνέεται και από τα άλλα θαύματα του Ιησού για να σώσει την παραπαίουσα τουρκική οικονομία. Από τη στιγμή που έκανε την αρχή, μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια. Αναρωτιέμαι, όμως, αν η αναφορά του Ερντογάν στον Χριστό έγινε και για διπλωματικούς λόγους. Μήπως, στόχος του ήταν να δείξει στη χριστιανική Δύση ότι τον σέβεται.

Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι ο Ταγίπ δεν είναι απλώς μουσουλμάνος, είναι σκληροπυρηνικός ισλαμιστής, ομοϊδεάτης και προστάτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι o Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί τη Δύση ότι κακομεταχειρίζεται τους μουσουλμάνους μετανάστες εκεί, την ίδια ώρα που δεν έχει βρει να πει ούτε ένα λόγο όχι μόνο για την ωμή καταπίεση και διάλυση των χριστιανικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή, αλλά και για τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε…

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι