ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μια επιστολή του μπιν Λάντεν από τον τάφο για τον Μπάιντεν

Μια επιστολή του μπιν Λάντεν από τον τάφο για τον Μπάιντεν, Γιώργος Αδαλής

Εκατομμύρια ισλαμιστών τον αποκαλούσαν με δέος με διάφορα παρατσούκλια! Ο “Πρίγκιπας”, ο “Εμίρης”, ο “Μαύρος Εμίρης”, ο “Αμπού Αμπντάλαχ”, ο “Σεΐχης Μουτζαχεντίν”, ο “Σείχης Λέοντας”, ο “Επισκέπτης”, ο “Διευθυντής” ήταν τα κυριότερα παρατσούκλια του ενώ είχε κι άλλα τόσα, λιγότερα γνωστά! Το πραγματικό πλήρες όνομά του με το οποίο καταχωρήθηκε κατά την γέννηση του στις 10 Μαρτίου 1957, ήταν Οσάμα μπιν Μοχάμεντ μπιν Αουάντ μπιν Λάντεν.

Ο λόγος σήμερα θα είναι για τον Οσάμα μπιν Λάντεν! Είναι δυνατόν, 10 χρόνια από τον θάνατό του, ο κορυφαίος τρομοκράτης της ιστορίας, να στέλνει μηνύματα από τον τάφο; Κι όμως είναι! Ήταν Μάιος του 2010, όταν ο Λάντεν είχε στριμωχτεί στα καταφύγιά του αφού είχε πληροφορίες ότι τέσσερις ειδικές ομάδες τον κυνηγούσαν με σκοπό να τον εξολοθρεύσουν. Κατά την προεδρία Κλίντον, πριν τους Δίδυμους Πύργους, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, είχαν εντοπίσει οκτώ φορές τα κρησφύγετά του, αλλά ο πρόεδρος δεν είχε για διάφορους λόγους δώσει την εντολή σύλληψης-εκτέλεσης!

Αυτό επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές στα πρώτα χρόνια της προεδρίας Ομπάμα. Μέχρι που οι πληροφοριοδότες του αρχιτρομοκράτη του έστειλαν το μήνυμα ότι ο Ομπάμα τον θέλει νεκρό. Από τότε και μετά, ο μπιν Λάντεν, άρχισε να κρύβεται σε απίστευτα μέρη και άλλαζε διαρκώς τόπο κατοικίας. Επιπρόσθετα, επικοινωνούσε με τους συνεργάτες του με αναλογικά κι όχι με ψηφιακά μέσα. Απέφευγε τα κινητά τηλέφωνα, τα δορυφορικά, το διαδίκτυο. Είχε αναπτύξει ένα δίκτυο παραδοσιακών ταχυδρόμων, που μετέφεραν τις επιστολές του χέρι-χέρι στους παραλήπτες.

Η επιστολή και το νόημά της

Εστιάζουμε, λοιπόν, σήμερα, σε μια από αυτές, που είχε γράψει τον Μάιο του 2010 και η οποία τον ίδιο μήνα παραδόθηκε στον παραλήπτη της. Στην επιστολή αυτή, προέτρεπε ένα συνεργάτη και φίλο του να σχεδιάσει την δολοφονία του προέδρου Ομπάμα. Η επιστολή αυτή ξεκινά ως “διαταγή”, αλλά ο ιδρυτής της Αλ Κάιντα, στην επιστολή του αυτή, πάει το πράγμα παραπέρα και εντυπωσιάζει με την σατανικότητα των εντολών που δίνει! Αξίζει να τις διαβάσουμε επί λέξει:

«Ζήτησα από τον Σεΐχ Σαΐντ, ο Αλλάχ να ελεήσει την ψυχή του, να αναθέσει στον αδελφό lλιας να προετοιμάσει δύο ομάδες η μία στο Πακιστάν και η άλλη στην περιοχή Μπαγκράμ του Αφγανιστάν – με την αποστολή να προβλέψει και να εντοπίσει τις επισκέψεις του Ομπάμα ή του Πετρέους στο Αφγανιστάν ή στο Πακιστάν για να στοχεύσουν τα αεροσκάφη οποιουδήποτε από αυτούς.

»Δεν θέλω να στοχεύσουν τις επισκέψεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν, του υπουργού Άμυνας Γκέιτς, των επικεφαλής του επιτελείου (προέδρου) Μούλεν ή του ειδικού απεσταλμένου στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν (Ρίτσαρντ) Χόλμπρουκ. Οι ομάδες θα παραμείνουν σε επιφυλακή για τον Ομπάμα ή τον Πετρέους. Ο Ομπάμα είναι ο επικεφαλής των Απίστων και αν τον σκοτώσουμε, αυτόματα ο Μπάιντεν θα αναλάβει την προεδρία για το υπόλοιπο της θητείας, όπως είναι ο (συνταγματικός) νόμος εκεί.

»Ο Μπάιντεν είναι εντελώς απροετοίμαστος γι’ αυτή τη θέση, η οποία θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε κρίση. Όσο για τον Πετρέους, είναι ο άνθρωπος της ώρας σε αυτόν τον τελευταίο χρόνο του πολέμου και η θανάτωσή του θα άλλαζε την πορεία του πολέμου. Ζητήστε λοιπόν από τον αδελφό lλια να μου στείλει τα βήματα που έχει κάνει σε αυτό το έργο».

Αδύναμος κρίκος ο Μπάιντεν

Το εκπληκτικό της επιστολής αυτής λοιπόν, δεν είναι το γεγονός ότι ο μπιν Λάντεν διατάσσει την εκτέλεση του Ομπάμα! Το εκπληκτικό είναι ότι διατάσσει να μην πειράξει κανείς τον τότε αντιπρόεδρο Μπάιντεν. Προφανώς ο μπιν Λάντεν, θεωρούσε τον Μπάϊντεν αδύναμο κρίκο της αλυσίδας. Είναι προφανές ότι ο αρχιτρομοκράτης, Θεωρούσε ο ο Μπάιντεν είχε ηγετικές αδυναμίες. Και σίγουρα θα είχε διαβάσει τις δηλώσεις Μπάϊντεν από το 2009, σύμφωνα με τις οποίες ήταν αντίθετος με την απόφαση του προέδρου Ομπάμα να αυξήσει τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν με επιπλέον 17.000 άνδρες!

Ένα πρώην μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ομπάμα, ο Μπρετ Μπρούεν, είχε δηλώσει αργότερα ότι «ο Μπάϊντεν ήταν πολύ ξεκάθαρος για το Αφγανιστάν… είπε ότι πρέπει να φύγουμε από εκεί». Ενώ εν μέσω κορονοϊού το 2020, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα, είχε επιφυλάξεις για την επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων που τελικά σκότωσε τον Μπιν Λάντεν, στις 2 Μαΐου του 2011.

Ο Μπιν Λάντεν, πριν από μια δεκαετία, προέβλεψε με ακρίβεια ότι κάποια στιγμή πολιτικοί, όπως ο Μπάιντεν, θα επέλεγαν την αποχώρηση από το Αφγανιστάν, θεωρώντας τον εκεί πόλεμο αδιέξοδο. Ως πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως, ο Μπάιντεν κατηγορείται κυρίως για τον χειρισμό του, που προκάλεσε χάος στο Αφγανιστάν, υπέρ των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα, την οποία όλοι θεωρούσαμε “πεθαμένη”!

Μήνυμα από τον τάφο

Ακόμα και οι φίλοι του Μπάϊντεν στο Δημοκρατικό Κόμμα, δεν αρνούνται ότι η αποχώρηση από το Αφγανιστάν με τον τρόπο που έγινε, προκάλεσε χάος στην περιοχή! Το θέαμα Αφγανών να κρέμονται από τις ρόδες των αεροσκαφών της USAF και στη συνέχεια να πέφτουν από τον ουρανό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, θα μείνει αξέχαστο για πάντα στις μνήμες όλων μας!

Η επιστολή του μπιν Λάντεν που φέρνουμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας και αναφέρεται στον Μπάϊντεν, είναι ένα μήνυμα από τον τάφο! Δεν θα είχαμε μάθει ποτέ την ύπαρξή της, αν οι Αμερικανοί κομάντος δεν είχαν εισβάλει στο κρησφύγετο του μπιν Λάντεν όπου και τον εκτέλεσαν! Μετά την εκκαθάριση του σπιτιού, πήραν μαζί τους πολλά αρχεία, μεταξύ των οποίων και ή εν λόγω επιστολή!

Όπως και να έχει πάντως, η επιστολή του μπιν Λάντεν, η οποία διδάσκεται ακόμα και στην στρατιωτική ακαδημία του West Point, είναι σαν να φωνάζει από τον τάφο: «Κούρδοι, Σύριοι, Λίβυοι, Σαουδάραβες και Αφγανοί, η Αμερική θα σας πουλήσει όλους. Ελάτε μαζί μας!» Προσωπικά εύχομαι ο κατάλογος των προδομένων από τις ΗΠΑ, να μην συμπληρωθεί από την Ελλάδα!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι