ΑΠΟΨΗ

Σκεπαστείτε, μας βομβαρδίζουν με fake news

Σκεπαστείτε, μας βομβαρδίζουν με fake news, Πέτρος Πιζάνιας

Δεν πρόλαβε το Λονδίνο –φανατικά αντιρωσικό σαν κακιασμένη γεροντοκόρη– να δηλώσει σε επανάληψη της “φωνής του Κυρίου” (προέδρου των ΗΠΑ) ότι φοβάται μήπως ο Πούτιν εξαπολύσει χημικό πόλεμο εναντίων των Ουκρανών και στο ολυμπιακό γήπεδο του Στράτφοντ διέρρευσε χημικό αέριο υψηλής οξύτητας και φυσικά κινδύνου για τον πληθυσμό.

Αλλά υπάρχουν και άλλες γκάφες του Λονδίνου. Υπάρχουν και τα ψέματα της Ουάσινγκτον ότι η Ρωσία έχασε όλες τις ναυμαχίες από την Ουκρανία, όταν η τελευταία δεν διαθέτει πολεμικά πλοία και πάντως καμία ναυμαχία δεν έγινε μεταξύ των εμπόλεμων! Το άλλο, εξίσου καλό, από τις ΗΠΑ, είναι ότι τελείωσε το πετρέλαιο στον ρωσικό στρατό και γι’ αυτό το λόγο δεν κινούνται τα μηχανοκίνητα. Επίσης, ότι τα λάστιχα των μηχανοκίνητων έχουν πρόβλημα και πρόσφατα τελείωσε και το φαγητό στους Ρώσους, ίσως και οι πύραυλοι. Σε λίγο θα μας πουν ότι τελείωσαν και οι σφαίρες και τα άρβυλα.

Βέβαια, ο Ζελένσκι είναι ο καλύτερος από όλους. Με υψηλή πολιτική σκέψη ζητάει πράγματα που οδηγούν κατευθείαν σε τρίτο παγκόσμιο και πιθανόν πυρηνικό πόλεμο για να σωθεί. Παράλληλα υποστηρίζει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν εξοντώσει περίπου το ένα τρίτο του ρωσικού στρατού εισβολής, καθώς και τον οπλισμό του αλλά στο μεταξύ τελειώνουν τα όπλα στους Ουκρανούς και να τους στείλουν κι άλλα γρήγορα. Μάλλον στον Μητσοτάκη απευθύνεται η έκκληση.

Και ακόμη, ο Ουκρανός πρόεδρος με τα βαμβακερά μπλουζάκια (προφανώς βρίσκεται σε κάποιο πολύ καλά θερμαινόμενο χώρο) μιλάει για τους συμπατριώτες του που μεταξύ άλλων υποφέρουν και από το κρύο. Και προειδοποιεί τους Ευρωπαίους να προσέξουν γιατί αν νικήσουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία θα κατακτήσουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Και είναι αυτοί οι θλιβεροί Έλληνες δημοσιογράφοι στην πλειονότητά τους που παπαγαλίζουν όλα αυτά και δυστυχώς μαζί και ορισμένοι στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι εν αποστρατεία που τα αναπαράγουν αμάσητα. Καλά οι δημοσιογράφοι εθισμένοι στο ψέμα και την βλακεία, οι ανώτατοι στρατιωτικοί δεν σέβονται ούτε τα γαλόνια τους, ούτε τον θεσμό, ούτε τον εαυτό τους; Τόση φτήνια για λίγη τηλεοπτική δημοσιότητα, για τρεις δεκάρες;

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι